top of page

HOE WERKT HET?

Op deze pagina vindt u een selectie van wijnen die u kunt bestellen bij onze grote jaarlijkse najaarsactie voor levering in november. Onze wijnen kiezen wij elk jaar opnieuw na deze uitvoerig ter plaatse aan proefsessies te hebben onderworpen.

Met een aantal enthousiaste wijnliefhebbers maken we een zorgvuldige selectie waarbij een goede prijs vs. kwaliteit vaak leidend is. Vanzelfsprekend volgen wij ook nauwlettend nieuwe ontwikkelingen en tendensen op de markt en laten we vragen en opmerkingen van onze deelnemers in ons besluit meewegen. Naast de grote najaarsactie met uitlevering begin november is er ook gedurende het jaar tenminste één kleinere tussentijdse actie van wijnen die uit voorraad geleverd worden (zie hierna onder ‘lopende acties’). Middels onze wijnbrief houden wij u graag op de hoogte van het wijnaanbod. Klik hier om deze  wijnbrief te downloaden. Bent u nieuw en wilt u graag onze wijnbestellijst ontvangen dan ziet u hieronder hoe u zich aanmeldt. 

AANMELDEN EN BESTELLEN

Bent u niet bekend met  Vrienden van Foncalieu Waalre en wilt u toch graag een bestelling plaatsen of inzicht krijgen in onze scherpe prijsstelling? Dat kan! Wel weten wij graag met wie wij te maken hebben voordat wij uw aanmelding goedkeuren.

Meldt u daarom hier aan. Wij stellen het op prijs als u het formulier volledig invult en ons laat weten via wie u van Vrienden van Foncalieu Waalre op de hoogte was gebracht. Zodra uw aanmelding als deelnemer is voltooid krijgt u via de mail een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot onze volledige website. daarna zullen de prijzen voor u inzichtelijk zijn.

U kunt voor de grote najaarsactie hier uw bestelling plaatsen, of u doet dat door middel van de wijnbestellijst die u met de wijnbrief eind juli heeft ontvangen (of op verzoek in de brievenbus heeft gekregen).  Als u een bestelling plaats met gebruik van de computer zorg dan dat het formulier zorgvuldig is ingevuld en opgeslagen op uw pc. Graag ontvangen we uw formulier als pdf (apple/mac) of als .xls danwel .xlsx (excel) bestand.  

BETALEN

 

U ontvangt de factuur voor uw bestelling begin oktober dus wacht u met betalen van uw bestelling tot u de factuur ontvangen heeft. 

Let op! Uw bestelling voor de najaarsactie kan alleen worden afgeleverd als de betaling per bankoverschrijving uiterlijk 25 oktober 2023 heeft plaatsgevonden.

De specificatie van uw bestelling, het bedrag en het iban nummer treft u aan

op de factuur.


 

 

AFLEVEREN

 Het afhalen van de wijnbestelling van de najaarsactie kan op:

* Donderdag  9 november tussen 13.00u en 17.00u.

* Vrijdag 10 november tussen 14.00u en 18.00u. 

* Zaterdag 11 november tussen 10.00u en 13.00u

Laat u ons liefst tijdig weten mocht u op die dagen verhinderd zijn. Mocht het afhalen toch niet lukken, laat de wijn dan door iemand anders ophalen. Als ook dat niet gaat,  neem dan contact op via  06-20199755 of foncalieu@vadega.nl. Wij maken dan een separate afspraak met u voor het afhalen van uw wijnbestelling.

 

Afhaaladres najaarsactie :

 

werkplaats Kroom Auto's

Petunialaan 22

5582 HA

Waalre

​​

Afhaal huisadres bij verhindering ophalen najaarsactie en/of bij een tussentijdse actie

Freek Smit

Hutdijk 58

5583 XK 

Waalre

Gelieve uw factuur of bestellijst mee te nemen. Tijdens de uitgifte zal de wijn  door onze werkstudenten voor u worden verzameld en in uw auto worden geplaatst. Daarbij gebruiken ze een afleverbon waarop uw bestelde dozen vermeld staan. Wilt u controleren bij het inladen of u de juiste dozen/aantallen ontvangt? nb; afhalers onder 25 jaar moeten we vragen naar een identiteitsbewijs om de leeftijd vast te stellen, wij mogen alleen uitleveren aan jongeren van 18 jaar en ouder!​​​​​​​​​​​

23200_24805_1200_1200.jpg
bottom of page